Canbus Standart

Bu Özellikler Tüm Yazılımlarımızda Standarttır

BULUT

Canbus bulut tabanlıdır, internetin olduğu tüm konumlardan ulaşabilirsiniz.

YEDEKLİ

Canbus cihazlarınızda yer kaplamaz verileriniz güncel yedekleme sunucularında ücretsiz yedeklenmektedir.

GÜNCEL

Canbus Teknik Servis yazılımını kullandığınız süre boyunca ücretsiz güncellenir.

EVRENSEL

Android, İOS, Tablet, Windows, MacOS tüm cihazlarınızdan kullanabilirsiniz.

Teknik Servis Yazılımı, Ekspertiz Yazılımı, Yedek Parça Yazılımı

Yazılımların Özellikleri

Otomotiv Yazılımlarımızın Özellikleri

Teknik Servis Yazılımı

Teknik Servis Yazılımı

  • Her Yerden Erişim

    Bulut ortamında geliştirilen eşsiz Oto Teknik Servis Yazılımı ile iş süreçlerine istediğiniz konumdan ve istediğiniz cihazdan erişin.
  • Araç Kaydı Ve Envanter Takibi Yapın

    Oto Teknik Servis Yazılımı ile tüm bunlara ek olarak araç kaydı ve envanter yönetimi yapabilirsiniz. Bu sayede araçta hangi parçaların değiştirildiği, hangi işlemlerin yapıldığı gibi ayrıntılı bilgiler kaydedilir. Ayrıca parça ve malzeme envanteri takip edilerek stok durumu güncel tutabilirsiniz. İhtiyaç duyulan parça ve malzemelerin zamanında temini Oto Teknik Servis Yazılımı ile sağlanır.
  • İş Emri Oluşturun Ve Kolayca Faturalandırın

    Oto Teknik Servis Yazılımı ile iş emri oluşturma ve faturalandırma işlemleri oto servis programı tarafından otomatik hale dönüştürülür. Müşterilerin araçları için yapılan tamir ve bakım işlemlerine ilişkin ayrıntılı bir iş emri oluşturup sonrasında faturalandırma işlemi yapılabilir. Böylece, hizmet detayları ile fiyatları net bir şekilde belirtilir ve işlem takibi kolaylaşır.
Ekspertiz Yazılımı

Ekspertiz Yazılımı

  • Her Yerden Erişim

    Bulut ortamında geliştirilen eşsiz Oto Ekspertiz Yazılımı ile iş süreçlerine istediğiniz konumdan ve istediğiniz cihazdan erişin.
  • Hızlı ve Kolay

    Programımız web tabanlı olup, internet bağlantısı ve web tarayıcısı olan tüm cihazlarda çalışmaktadır. Kullanımı oldukça kolay olan web tabanlı oto ekspertiz yazılımdır.
  • Güven Verici

    Müşterilerin güvenini kazanmak için raporlarınıza ücretsiz Qr kod (Kare Kod) ekleyebilirsiniz. Müşteriler hazırladığınız raporlara size ulaşmadan istedikleri zaman online olarak kare kodu taratarat hazırladığınız raporlara ulaşabilirler.
Yedek Parça Yazılımı

Yedek Parça Yazılımı

  • Her Yerden Erişim

    Bulut ortamında geliştirilen eşsiz Oto Yedek Parça Yazılımı ile iş süreçlerine zaman ve konum fark etmeksizin internet bağlantısı olan tüm cihazlardan ulaşabilirsiniz.
  • Entegre Yazılım

    Canbus Oto Yedek Parça Yazılımı, yine kendi bünyemizde geliştirdiğimiz Canbus Oto Teknik Servis Yazılımı ile tam entegre çalışır.
  • Hızlı ve Kolay

    Programımız web tabanlı olup, internet bağlantısı ve web tarayıcısı olan tüm cihazlarda çalışmaktadır. Kullanımı oldukça kolay olan web tabanlı oto yedek parça yazılımdır.

Kurumsal

Canbus Otomotiv Yazılımları, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Aggres Yazılım tarafından geliştirilmiştir.
Aggres Yazılım, Yaylalı LTD. ŞTİ. kuruluşudur. Yaylalı LTD. ŞTİ.' nin tüm iştirakleri yine kendi bünyesinde bulunan Hostcuda Sunucu Hizmetlerinde güvenle barınır.
Canbus, Aggres, Hostcuda ve Servtures patentli Yaylalı LTD. ŞTİ.'nin markasıdır.



Bize Ulaşın

Herhangi bir sorunuz mu var?

Bize Bir Mesaj Bırak