Oto Yedek Parça Stok Takip Programı

Oto Yedek Parça Stok Takip Programında birden fazla deponuzu veya birden fazla satış noktanızı tek panel üzerinden personelleriniz için de hesap açarak tüm işletmenizi yönetebilirsiniz. Anlık olarak tüm stok bilgilerinizi canlı olarak görebilirsiniz. Depolarınız arası transferlerinizi yine elektronik ortamdan yapıp takip edebilirsiniz, Qr kodlu teslim formları oluşturabilirsiniz.

Oto Yedek Parça Stok Takip Programı, Mağazası İle Satışlarınızı Arttırın

Canbus Yedek Parça Yazılımının bir diğer avantajı ise ücretsiz market ve satış sayfanızın olması müşterilerinize diğer kanallardan ulaşmanız artık çok kolay…

Canbus Market yazılımı, Canbus Yedek Parça Yazılımı ile entegre çalışır verilerinizi tekrar tekrar manuel eklemek yerine otomatik olarak 2 yazılım arasında ücretsiz şekilde senkron olarak eşitlenir. Eğer stoğunuzda bir ürün tükenirse satış sayfanızda otomatik olarak stoğun tükendiğine dair bilgi yer alır.

Oto Yedek Parça Stok Takip Programı
Canbus Yedek Parça Yazılımı

Canbus Teknik Servis Yazılımı İle Entegre

Canbus Yedek Parça Yazılımı yine kendi yazılımımız olan Canbus Teknik Servis Yazılımı ile tam entegre çalışır. Teknik servis sektöründe hizmet veren firmalar bir parçaya ihtiyacı olduğu zaman yine panel üzerinden arama yaptıklarında sizin stoklarınızda ki ürünlere ulaşabiliyorlar.

Canbus Oto Yedek Parça Yazılımında 335 araç markası bu markalara ait 3.302 model ve 51.830 alt model bulunmaktadır, Canbus Kütüphanesinde 51.830 alt model’e ait teknik dokümanlara ücretsiz erişebilirsiniz.

Canbus Otomotiv Yazılımları, Aggres Yazılım tarafından geliştirilmiştir. Tüm altyapı, yedekleme ve barındırma hizmetleri yine kendi bünyemizde bulunan Hostcuda – Hosting, Sunucu, Alan Adı Hizmetleri tarafından sağlanmaktadır.

Yedek Parça Yazılımı Hakkında
muhasebe programı, sektörel yazılımlar, ticari yazılımlar, yedek parça programı, yedek parça sistemi, yedek parça satış sistemi, toptan programı, perakende programı, oto servis programı, servis programı, oto yedek parça programı

Diğer Yazılarımız



Bize Ulaşın

Herhangi bir sorunuz mu var?

Bize Bir Mesaj Bırak